Historická řemesla, jídlo, pití, přednášky o zdravém jídle. Pečení chleba v hliněné peci, na místě peče bochníčky, houstičky. Sýrař -na místě vyrobí z 5ti litrů mléka kyperský sýr haloumi. Zpracování mléka až po máslo – na místě se utluče máslo na dobové máselnici. Zpracování kopřivy. Tvorba lidových i slovanských panenek s dílničkou.
Historická řemesla, jídlo, pití, přednášky o zdravém jídle.
Pečení chleba v hliněné peci, na místě peče bochníčky, houstičky
Sýrař -na místě vyrobí z 5ti litrů mléka kyperský sýr haloumi
Zpracování mléka až po máslo – na místě se utluče máslo na dobové máselnici
Zpracování kopřivy
Tvorba lidových i slovanských panenek s dílničkou
10:00 Zahájení festivalu, víly dorazí na společné focení
10:30 Víly odcházejí na své stanoviště, stezka a skákací hrad
11:00 Přednáška I
11:30 Kapela I
12:00 Přednáška II
13:00 Přednáška III
14:00 Kapela II
17:00 Ukončení festivalu
Seznamte se se všemi prodejci. Přejít na Seznam prodejců.
Chcete mít svůj profil stánkaře (zdarma)? Zaregistrujte se.
Copyright @2023 Freedom development dpt. All rights reserved