Slané bílé pečivo. To nejsou jen housky nebo rohlíky. To jsou bagety, různé placky i speciality s původem v zemích sousedů. Seznamte se s nimi v Národopisném muzeu.
Slané bílé pečivo. To nejsou jen housky nebo rohlíky. To jsou bagety, různé placky i speciality s původem v zemích sousedů. Seznamte se s nimi v Národopisném muzeu.
Naše pravidelná lektorka Alena Anežka Gajdušková si pro vás připravila pečení klasických rohlíků, které nesmíme opomenout, dále rychlé bagety, žitné bulky se sýrem, gruzínské placky plněné tvarohem i „rychlovku“ v podobě irského chlebu kypřeného sodou. A v neposlední řadě i dvě speciality – francouzské pečivo pain l’ancienne, jehož těsto se dlouze fermentuje v chladu, a tyrolský třesený chléb ochucený pískavicí.
Kapacita kurzu je omezena, je potřeba se předem objednat: lucie.cmelikova@nm.cz, 773 793 412
V ceně je zahrnuto kurzovné, veškerý materiál a vstupné do muzea.
Seznamte se se všemi prodejci. Přejít na Seznam prodejců.
Chcete mít svůj profil stánkaře (zdarma)? Zaregistrujte se.
Copyright @2023 Freedom development dpt. All rights reserved